Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences
About Us
We don't just offer great food

Dole Nordic är en grupp av frukt- och gröntföretag i Sverige och Danmark. Som del i Dole plc tillhör vi världens största leverantör av färskvaror. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen.

Dole Nordic är Nordens största frukt- och grönsaksföretag. Vi odlar, köper, förädlar, förpackar, marknadsför, säljer, fraktar och optimerar logistiken kring frukt, grönsaker och bär från hela världen. Vi brinner för att få människor att äta mer frukt och grönsaker och använder kunskap och insikter för att utveckla vårt erbjudande, inspirera och öka konsumtionen och försäljningen. Dole Nordic är en del av Dole plc, global marknadsledare inom segmentet färska frukter och grönsaker.

Med vårt breda kontaktnät av leverantörer runt om i världen kan vi förse nordiska och europeiska kunder inom detaljhandel, restaurang- och grossistsektorn samt offentlig verksamhet med färska frukter och grönsaker året runt.

Inom Dole Nordic-familjen ingår bland annat Everfresh och Interbanan i Sverige och Lembcke och Nordic Fruit i Danmark. Totalt är vi ca 900 medarbetare. Det svenska huvudkontoret ligger i Helsingborg.

För mer information, se gärna:www.totalproducenordic.com.

Get in touch

Hey there, fill out this form
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Dole Nordic AB, Långebergavägen 190, 256 69 Helsingborg, Sweden
Monthly Newsletter
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.